ADEPAP aporta 2000€ a La Marató de TV3

A ADEPAP som solidaris. L’any 2020, en què les empreses vam tenir un augment significatiu en la nostra activitat de desinfecció, la Junta Directiva va decidir fer una aportació de 2000€ a La Marató de TV3 dedicada a la COVID-19.

De fet, durant el primer confinament, des d’ADEPAP es va fer una compra conjunta de mascaretes per les quals els socis van pagar un import superior al preu de cost. El compromís que es va prendre ja en aquell moment va ser que aquesta aportació extra s’utilitzaria per a fins solidaris.

Segons Quim Sendra, president d’ADEPAP, “com a entitat compromesa amb la societat, amb el nostre entorn i en la millora de la salut ambiental i la qualitat de vida de les persones, pensàvem que havíem de contribuir a combatre aquesta pandèmia”. “Ho fem cada dia amb desinfeccions professionals especialitzades i no volíem deixar passar l’oportunitat d’ajudar també amb la investigació que promou aquest any La Marató de TV3”, conclou.

Segons la pàgina web de La Marató de TV3, “Catalunya, com la resta del món, està vivint un dels moments més difícils i incerts dels darrers temps, provocat per la pandèmia del coronavirus SARS-coV2, amb greus conseqüències per a la salut dels ciutadans. En aquesta situació d’excepcionalitat sanitària, i davant de la necessitat d’avançar en la recerca de la Covid-19, el Patronat de la Fundació ha decidit, de forma excepcional, canviar el tema previst per a La Marató d’enguany per dedicar-la a la Covid-19 i traslladar l’edició de les malalties mentals a l’any 2021”.

Imatge de portada: La Marató de TV3

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari