ADEPAP alerta que només les desinfeccions professionals especialitzades són segures i efectives per eliminar el coronavirus

ADEPAP, l’Associació d’Empreses de desinfecció i de Control de plagues de Catalunya, alerta que arran de la crisi sanitària provocada per la Covid-19 cal comptar amb empreses professionals especialitzades per eliminar de manera eficaç i segura el coronavirus.

Arran dels rebrots que s’estan produint en diversos territoris de l’estat espanyol, ADEPAP alerta que només les empreses professionals especialitzades, aquelles que estan registrades al ROESB (Registre Oficial d’Establiments i Serveis Biocides), garanteixen que les desinfeccions del virus que provoca la Covid-19 es fan de manera efectiva i segura. “Les nostres empreses estan registrades al ROESB i compten amb tècnics formats que són els únics que poden fer servir els productes viricides d’ús professional especialitzat” explica Quim Sendra, president de l’associació. “Aquests coneixen quin és el producte més adequat, en quines concentracions s’ha d’aplicar i de quina manera han de treballar en funció de cada espai sobre el que actuen. És un procés d’una certa complexitat”, afirma.

De fet, per clarificar que una desinfecció s’ha fet de forma professional especialitzada, segura i amb garanties, “ADEPAP ha volgut anar més enllà i, com a suma als requisits que ja compleixen les empreses membres de l’associació, vam elaborar un protocol específic, anomenat Procediment de desinfecció de superfícies i espais (ambiental) per SARS-CoV-2”, explica Sendra, “que apliquen els nostres associats”.

“Seguir aquest protocol és un requisit imprescindible perquè l’empresa de desinfecció pugui disposar d’un segell de qualitat promogut per ADEPAP que l’acredita per fer actuacions relacionades amb l’eliminació ambiental i en superfícies del coronavirus en establiments, empreses o altres espais com vehicles o habitatges”, diu el president d’ADEPAP.

Podeu trobar més informació en la següent nota de premsa. NP_Desinfecció Covid19 professionals especialitzats_juliol2020

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari