El dia 5 de juny és el Dia Mundial del Medi Ambient

Amb la finalitat de sensibilitzar la població mundial sobre la importància de tenir cura dels nostres ecosistemes i fomentar el respecte al nostre entorn, el 5 de juny se celebra el Dia Mundial del Medi Ambient.

Aquesta efemèride va ser proclamada per l’Assemblea General de les Nacions Unides l’any 1972, coincidint amb l’inici de la Conferència d’Estocolm, el tema principal del qual va ser precisament el medi ambient.

La celebració del Dia Mundial del Medi Ambient pretén centrar els esforços a motivar les persones i les comunitats perquè es converteixin en agents actius del desenvolupament sostenible i de protecció del medi ambient. És per això que les convida a millorar els hàbits de consum.

També es dirigeix a les empreses perquè desenvolupin models més ecològics, als governs perquè vetllin per la protecció de les zones salvatges, als docents a educar en valors naturals, i als joves a alçar la veu pel futur del planeta. Tot plegat perquè la protecció del medi ambient requereix el suport de tothom.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari